O SPOLEČNOSTI

Detail fotografieDetail fotografieDetail fotografieDetail fotografie

MODŘANY Power, a. s.

Společnost MODŘANY Power, a.s. je v současnosti nejvýznamnějším českým výrobcem a dodavatelem potrubních systémů pro energetiku. Za více než sto let své existence disponuje společnost bohatými zkušenostmi mnoha generací dělníků a techniků, kteří se podíleli na vývoji, projektování, výrobě a montáži potrubních systémů a armatur do elektráren ve více než 40 zemích celého světa.

Naší specializací jsou především dodávky potrubních systémů, potrubních dílů a armatur pro vysoké teploty a tlaky a pro primární okruhy jaderných elektráren. Kromě energetiky dodáváme potrubí a potrubní díly i pro plynárenství, petrochemii, či stavebnictví. Většinu činností zajišťujeme sami nebo prostřednictvím našich dceřiných společností. Disponujeme rozvětvenou sítí poboček a stálých i dočasných montážních pracovišť nejen v Čechách a na Slovensku, ale i v dalších zemích Evropy.

V oblasti energetiky jsou kladeny přísné nároky na kvalitu, bezpečnost a ochranu životního prostředí. Proto této oblasti věnujeme zvýšenou pozornost. Máme zaveden certifikovaný integrovaný systém řízení a disponujeme příslušnými oprávněními, potřebnými pro dodávky do energetiky v souladu s normami ČSN, EN, ASME, GOST, KTA.

Fakta

Počet zaměstnanců:
167
Výrobní kapacita:
300 t / měsíc ; 120 000 hod/rok

Maximální rozměr výrobku:
Ø 2,5 m x 15 m

Maximální hmotnost výrobku:
12,5 t

Výrobní plocha:
12.100 m2

Skladovací plocha:
6.700 m2

Aktuální projekty

Pozvánka na řádnou valnou hromadu 2019

24.10.2019

Zveme všechny akcionáře naší společnosti na valnou hromadu konanou dne 27.11.2019 v 10:00 v sídle Advokátní kanceláře Liška&Sabolová, s.r.o. na adrese Jugoslávská 620/29, Praha 2 - Vinohrady, 5. patro.

POZVÁNKA





Člen skupiny

CTYGROUP

Cze | Eng | Rus


Všechna práva vyhrazena: MODŘANY Power, a.s.
Webové stránky: NETservis s.r.o.